streda 21. mája 2014

Špaldový ocinko Palacinko s maminkou pod perinkou


Na cesto použijeme cca 2,5 šálky celozrnnej múky, 2 šálky mlieka, 2 vajcia, 1 lyžica agávového sirupu alebo medu a štipku soli.  Palacinky som piekla na kokosovom oleji, je zdravý a dodá palacinkám príjemnú vôňu. Na rozpálenú panvicu som postupne liala rôzne veľkosti a tvary palaciniek. Upečené som ich potom dekorovala ovocím a kakaovou polevou, ktorú som si vyrobila z kakaa a agávového sirupu alebo medu, či iného sladidla. Fantázii sa medze nekladú, z rôznych tvarov palaciniek môžete vytvárať všelijaké potvorky, napríklad aj takéto: 


Ani moje pomocníčky nezaháľali. Pomáhali s koštovaním a môžem úprimne vyhlásiť, že im chutilo a pýtali si dupľu :)


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára